daily closet

14 Kasım 2013 Perşembe

DORUK HABER ile Türk sinema ve TV oyuncuları hakkında en son haberler / latest news about Turkish cinema TV actors with DORUK NEWS


Online dönem!
Yapımların kalitesini artırmak için devletin ürün yerleştirme yasasını çıkarmasıyla başlayan desteğiyle birlikte özel firmaların ve markaların desteğini alarak ürün yerleştirme modeli ile izleyicilerin direkt satın alabileceği platformlar oluşturulmaya başlandı. Markaların da ürünlerini ünlülerle gören izleyicilerin satış davranışlarının olumlu yönde değiştiğini görmesi, akıllı mobil cihazların ve internet kullanımının artması ile paralel sayılır.
Türkiye’de video blog hazırlayan ve pek çok online film yapan genç yapımcılar ve oyuncular bulunmakta. Mynet’in Sebastiyan bölümü gibi amatör olup takip sayısı sosyal alanlarda artanlar için bazı internet kanalları imkânlar sağlıyor.

resmin üzerine tıklayın ve makaleyi okuyun, 
"Sosyal medya, 2015 yılında 26 kat daha fazla trafikle hayatımızda olacak" diyor.


2013’ün sonu itibariyle ürün yerleştirme modeli tam anlamıyla kullanılmaya başlıyor
Türkiye'nin en iyi video blogger'ı Tahsin Hasoğlu ile 2013’ün sonu itibariyle ürün yerleştirme modeli tam anlamıyla kullanılmaya başlıyor. Takip sayısı facebook’ta 100bini geçen, http://www.mynet.com/sebastiyan/tahsin-hasoglu-izle-did248/  aracılığıyla geçen hafta itibariyle şimdiye kadar 5 milyon 300 kişiden fazla kişi tarafından izlenmiş, her bir tiplemesi ve dizi serisinin “vol”leriyle her hafta video yapması beklenen bir oyuncu yapımcı Tahsin Hasoğlu. Kendi internet sayfası www.tahsinhasoglu.com aracılığıyla da izleyicileriyle buluşan videolarda bulunan ürünler, bundan sonra gizlireklam-ürün yerleştirme ajansı aracılığıyla, Turkishost tarafından barındırılacak ve http://www.ticimax.com/ işortaklığıyla FST Design ekibiyle geliştirilecek tasarımlarla izleyicilerle buluşacak.



“HA 1 EKSİK HA 1 FAZLA”  devam ediyor!
Ürünlerin satış karının %1’i gizlireklam’ın kurulduğu dönemlerden beri düzenlediği HA 1 EKSİK HA 1 FAZLA adlı sosyal sorumluluk etkinliğine gönderilecek. Oyuncularla imza günleri AİP Vakfı aracılığıyla devam edecek.
Sayfası üzerinden ürün siparişi ekiyle her hafta en az 1 komik video ile yerleştirilen ürünlerin siparişleri alınacak kısım, çok yakında yayına girecek. Ön çalışması Sony mp3player ile yapılan video burada. http://www.youtube.com/watch?v=mdAiTi3_1og&feature=youtu.be



Asya Lale ile “3 BAŞ SOĞAN”
Gizlireklam ile ürün yerleştirme ve sponsorluklar için çalışan Tahsin Hasoğlu dışında 3 kişilik oyuncu kadrosu olan Filmekara ve AURTY ortak yapım dizi serisi “3 BAŞ SOĞAN” da aynı uygulamalarla yayınlanacak. Görüşmelere devam eden ürün yerleştirme ajansı-gizlireklam, ürün yerleştirme yapan firmalara Türkiye’nin en çok lale soğanı üreten firması Asya Lale ile yeni yıl sürprizleri hazırlıyor. Ünlü Japon marka Olympus , ünlü İtalyan marka IONIA IL CAFFFE, Burak Papyon, Beyzadekostüm, Cümbüş Müzik, Zerger Takı, Berrin Akyüz, Mustafa Çatalkaya Shoes, Shemango, Servet Gümüşçülük, Gönenlli, Akbıyık, EmremC, Es Tuhafiye, Hobilerim ve Ben, Biemsi, Hardeys, Bab-ı Esrar, Rebabname, Eski Cambaz, Salsanat, Bozkurt Mum, Omay Cam, CamdanAdam, Migret, Sönmez Balon, Simge Et, Bahçeşehir Gizmo Veteriner, Motoref, Unkapanı Pilavcısı, Grow gibi  güçlü yerel markalarla çalışan gizlireklam, “ÇOK FESLİ PARTİ 2014” ve "KISA FİLM GÖSTERİLERİ" için de organizasyon ekibi ile çalışmalara başladı.


BU YIL BEREKETLİ OLACAK!
Satış grafiklerinin artmasıyla markaların yüzünü güldürecek bu tıkla-satın al modeli, yeni ve değişik fikirlerin yayılması için yeni yıl döneminde sosyal alanları oldukça meşgul edecek. Yeni dönem sinemacıların ve reklamverenlerin büyük önemle uyguladığı ürün yerleştirme modeli, bu yılın bereketli olmasını ve yerel markaların güçlenmesini sağlayacak.
Aynı şekilde, gizlireklam’ın Bulgar iş ortakları www.get-x.com  tarafından daha önce pilot olarak yapılandırılan www.ayhaneroglu.com  sayfası da bu özel ürün yerleştirme platformu (tıkla –satın –al) yayına girecek. Çoğu ünlü olan TV ve sinema oyuncularından 300 tanesiyle iletişim halinde olan gizlireklam, KASTVAR alanıyla da oyuncu pazarlaması aracılığıyla ürün yerleştirme yapmaya devam edecek.


ELEMAN –ONLINE! 
Artık sanal dünya ile gelen yeni iş olanaklarından biri de ürün yerleştirme uzmanı olarak çalışmak. Gizlireklam, “ürün yerleştirme ajanı “aradığı elemanonline.net sayfası da yeni dönemde değişik çalışma şartlarıyla online çalışma dönemine yeni bir boyut getirecek.
Şimdi gülmeye ne dersiniz?
Tıkla- gül http://www.mynet.com/sebastiyan/tahsin-hasoglu-izle-did248/ 

artık Türk sinema ve TV oyuncuları hakkında en son haberler DORUK HABER'de...


TIKLA - yurttan ve dünyadan son dakika haberleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder