daily closet

27 Şubat 2011 Pazar

Yusuf Kurçenli ile oyuncu Tuba Büyüküstün Barıştılar!!!

Yüreğine Sor” filmi yüzünden araları açılan yönetmen Yusuf Kurçenli ile oyuncu Tuba Büyüküstün, 43. SİYAD Ödül Töreni'nde barıştı. Kurçenli'ye onur ödülünü Büyüküstün takdim etti.

SİNEMA Yazarları Derneği (SİYAD) tarafından düzenlenen SİYAD Ödülleri, önceki akşam Maslak Tim Show Center’da yapılan törenle 43’üncü kez sahiplerini buldu. Oyuncu Şenay Gürler’in sunduğu gece, sinema dünyasının ünlü isimlerini bir araya getirdi. Tören, yönetmen Yusuf Kurçenli ile oyuncu Tuba Büyüküstün’ün de barışmasına vesile oldu. Kurçenli, yönetmenliğini yaptığı “Yüreğine Sor” filminin gişede başarılı olmamasından başrol oynattığı Büyüküstün’ü sorumlu tutmuş ve “Filme hiç destek vermedi, tanıtımı için zaman ayırmadı” demişti. İkili, 43. SİYAD Ödül Töreni’nde buluştu. Onur Ödülü alan Kurçenli’ye ödülünü de Büyüküstün takdim etti.

Ödüller seyircisi az filmlere gitti

43. SİYAD Ödül Töreni’nde gişede başarılı olamayan filmlerin ödüle uzanması tartışma yarattı.

“En İyi Film” dahil beş ödül kazanan “Kosmos” vizyonda kaldığı süre boyunca 15 bin 897, dört ödül alan “Çoğunluk” 23 bin 334, başrol oyuncsu Sevinç Erbulak’a ödül getiren “Prensesin Uykusu” ise 162 bin 757 kişi tarafından izlendi.

konu:

"“Yüreğine Sor” filmi yüzünden araları açılan yönetmen Yusuf Kurçenli ile oyuncu Tuba Büyüküstün, 43. SİYAD Ödül Töreni'nde barıştı. Kurçenli'ye onur ödülünü Büyüküstün"
- BİZDEN KAÇMAZ, HABER | Yusuf Kurçenli ile oyuncu Tuba Büyüküstün Barıştılar!!! | Medyarazzi - 26 Şubat 2011 Cumartesi 09:35 (Google Sidewiki'de görüntüle)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder